Her adskiller Pa:nuu tøj sig

Pa:nuu tøj skiller sig ikke alene ud fra de andre tøjmærker på markedet med det lidt alternative navn med et kolon. Nej, også andre steder er der gode ting at hente.

Først og fremmest er Pa:nuu et mærke, der ikke er bange for at sælge rigtigt lækkert tøj til meget fornuftige priser. En særdeles uheldig tendens blandt danske modemærker for mænd har været, at man virkeligt skulle have de tunge sedler op ad lommen for at få de bedste jeans, men har du lyst til at gå hen ad Pa:nuu tøj-vejen, slipper du for dette. Som vi ser det får du simpelthen mere for dine hårdt tjente penge ad denne vej.

Også når vi kigger på mængden af lækre designs, er Pa:nuu i front foran andre mærker som DND og CityFellaz. Pa:nuus tøj passer til alle, og synes du ikke, at de kollektioner du har fået øje på passer perfekt til dig, er det med garanti en anden af slagsen, der passer en del bedre. Du har altså med andre ord rigtigt fine muligheder for at finde Pa:nuu tøj, i hvilket du føler, at du sender personlige signaler til omverdenen. Hvem gider ligne alle andre for? Det slipper du for med Pa:nuu.

Vi kan også komme ind på, hvordan Pa:nuu i mange tilfælde har været på forkant med moden. Har du fundet et par jeans i en Pa:nuu kollektion, du ikke synes, du har set før, er det fordi, at de først bliver moderne om en måned eller to – men det er bestemt ikke nogen ting at være på forkant med moden. Derved er du nemlig i stand til også at sætte moden, og så bliver det først rigtigt sjovt at tage i byen. Hvis folk kender dig som en person, der er på forkant med alle trends, bliver du også dét mere populær.

Pa:nuu tøj åbner døre, der ellers ville være lukkede for de fleste mennesker!