Verdens sundeste fritidsjob

Artiklen er opdateret pr. september 2020.

Hvad er verdens sundeste fritidsjob? For tyve år siden havde spørgsmålet virket meget irrelevant. Dengang burde spørgsmålet have lydt: hvor udbetales den højeste timeløn. Men tiderne har skiftet. En sundhedsbølge er skyllet ind over os alle, og har med rivende storm placeret hjemmecykel foran TV apparater, indskrevet os i fitness centre og fået os til at købe økologisk fibermysli. Så ja, sundheden er over os. Derfor er det efterhånden relevant at spørge: Hvad er verdens sundeste fritidsjob?

Interview

For at komme på sporet af denne lille gåde, har vi lavet et lille interview med Maximilian Frimmer fra Få Det Gjort.dk ApS. Virksomheden formidler arbejdskraft mellem privatpersoner og Maximilian er således ekspert inden for fritidsjobs.

Det første spørgsmål jeg stillede Maximilian var, hvad Få Det Gjort.dk egentligt laver? Opdateret: Firmaet er i dag det, der kendes som Ageras A/S.

Maximilian: ”Vi formilder arbejdskraft mellem privatpersoner. Vi matcher altså arbejdsgivernes behov med arbejdstagernes kompetencer”

Derefter ville jeg vide hvad det betød for mig. Om jeg kunne finde en handyman der kan sætte mit IKEA skab op, og om jeg selv kan tjene penge på deres side?

Relevant spørgsmål

Maximilian: ”Det var et meget relevant spørgsmål. Heldigvis også let at svare på. For ja, vi har rigtigt mange handymænd der er klar til at hjælpe. Og du kan fx få et job som babysitter eller lignende. Tjek www.faadetgjort.dk og se om der er noget der passer dig”.

Det var godt. Men efter at have fundet ud af hvad siden kan, ville jeg høre mere om hvilket job der er det sundeste.

Maximilian: ”Det sundeste fritidsjob? Det må være jobbet som hundelufter. Som hundelufter er man ude i den friske luft, samtidig med, at man bevæger sig.”

Det lød rigtigt spændende. Og logisk. Så hvis du har lyst til at få verdens bedste fritidsjob, så tjek Få Det Gjort’s side om hundeluftning.

Og igen. Det er i dag Ageras, der er tale om.

Hav et sundt og godt liv!